| RADMILA MANOJLOVIC Dobrodosli na najveci srpski forum Radmile Manojlovic |
|
| Najlepši tekstovi | |
| | Àóòîð | Ïîðóêà |
---|
Admin Admin
Áðî¼ ïîðóêà : 544 Registration date : 22.11.2007
| Íàñëîâ: Najlepši tekstovi Thu May 08, 2008 7:55 am | |
| Ovde postavljajte vase omiljene tekstove pesama! | |
| | | imra_obozava_mikija
Áðî¼ ïîðóêà : 26 Registration date : 17.05.2008
| Íàñëîâ: Re: Najlepši tekstovi Sat May 17, 2008 1:39 pm | |
| Milan Stankovic
Nepopravljivo
Ref. Nepopravljivo, nepopravljivo sam lud lud za tvojim telom, tvojim usnama nepopravljivo, nepopravljivo sam tvoj nocas umro bih na tvojim rukama
Toliko usana vrelih sam probao tolike snove sam do zore prodao nisam kraj ljubavi prave ni prosao od prvog pogleda, od prvog dodira sve se promenilo, sve se okrenulo ko da sam lavinu s tobom pokrenuo
Ref. 2x
I ja sam lutao, i ti si lutala i ja sam ljubio, i ti si ljubila nije nam sudjeno bilo sa drugima od prvog pogleda, od prvog dodira sve se promenilo, sve se okrenulo ko da sam lavinu s tobom pokrenuo
Ref. 4x Milan Stankovic
Jos uvek
Znam, kad te ugledam na pragu svom' da mi dolazis jer nemas kome tvoja ruka u mojoj kosi nemir nosi
Znam, al' ne mogu da ti kazem ne kao suza koja sama krene to je jace od mene
Ref. 2x Jos uvek slutim dodir tvoj jos uvek sanjam da si tu u moru tvojih lazi ja jos trazim istinu
Al' znam da kasnije il' pre ti opet ostavices me ali bolje tuga s' tobom nego sreca bez tebe
Znam, da bi htela da ti budem drug znam da ne sanjamo snove iste tvoje usne me ljube al' na drugog' misle
Znam, al' ne mogu da ti kazem ne kao suza koja sama krene to je jace od mene
Ref.
Ref. 2x | |
| Íàñëîâ: Re: Najlepši tekstovi Sat May 17, 2008 1:41 pm | |
| Seka Aleksic
Impulsi
Ref. Ne treba nam, ne treba nam pice ni mrak moj dekolte, atmosfera ni miris jak da bi ljubav vodili potrebni su samo mali impulsi
Ovde je ponoc tacna, ovde su svetla mracna ovde je svako svakom ne par i par ovde se senke njisu i ubrzano disu ovde je svaka pesma nasa stvar ritam tuce, tebi me vuce, primeti me
Ref.
Tu vreme brzo tece ovde sam svako vece tu nikad nije lose ni dosadno muzika ovde nosi tu nije vazno ko si ovde je sve pomalo bezobrazno ritam tuce, tebi me vuce, primeti me
Ref.
Da bi ljubav vodili potrebni su samo mali impulsi
Ref. Radmila Manojlovic
Cao, bezobrazni
Apsolutno sasavo gledas me bezobrazno ali i pod znakom pitanja je ali i poljubac mali
Ref. 2x Moli za to malo, moli, moli me ako volis dusu, voli, voli me ako ne, ako ne, ako nisi znao cao, bezobrazni, cao
Originalno nastupas hoces sve, ne popustas ali i pod znakom pitanja je ali i poljubac mali
Ref. 4x Radmila Manojlovic
Kako bole usne neverne
Koga ljubim, toga ne volim i ne sanjam, i ne pamtim a koga volim, taj me proklinje bez milosti, bez milosti
Ref. Bole ove usne neverne bole kao tvojih suza sjaj nikog vise da ne poljube znam da necu otici u raj nije mene strah od sudbine od sebe me same sacuvaj
Sta sam ja bez tvoje ljubavi tek sada znam, tek sada znam uspela sam da te izgubim za jednu noc, za jedan dan
Ref. 2x Radmila Manojlovic
Nikada vise
Samo jednom u zivotu volela sam ja ali ta mi ljubav nije bila sudjena i od toga dana kao da sam prokleta uzele mi dusu noci, ostaricu u samoci daleko od tvoga pogleda
Samo jednom u zivotu plakala sam ja kada si me ostavio i rekao da voleo me nikad nisi jer jos volis nju onu sto te ostavila, onu sto te prevarila a ja sam ti samo uteha
Ref. 2x Nikada vise ni takve ljubavi ni takve izdaje posle tebe nista ne moze da traje i sve se brise, sve je novo, samo tuga ista je srce svima samo laznu nadu daje al' zauvek ti verno ostaje Radmila Manojlovic
Opasno sam opasna
Ja imam srce poput lavice nosices na dusi modrice i pazi sta radis, pazi se ja vracam, ja vracam udarce
Ref. 2x Opasno sam opasna shvatices to otom potom opasno sam opasna ne igraj se sa zivotom (ne igraj se sa zivotom)
Ja tebe volim ludo, iskreno od tebe trazim isto, naravno za laz od prvog si poslednji i nema, i nema popravni
Ref. 2x
Ref. 2x | |
| Íàñëîâ: Re: Najlepši tekstovi Sat May 17, 2008 1:41 pm | |
| Luna
Balkanac
Volim kad se mazis i predes kao macak kad u meni tutnjis kad u meni tutnjis kao voz, kao voz za Cacak (2x)
Retko kad si nezan tipicni Balkanac al' ipak si mi drazi mnogo si mi drazi nego tamo, tamo neki Spanac
Ref. Decko Balkanac, nosi zlatni lanac voli trubace i stidi se da place bez maske, do daske s tobom je to tako hej, Balkanac, ali nije lako joj, joj, joj, joj, joj Balkanboy je izbor moj
Ljubavnik na glasu zene ti u krvi al' nebi da se zenis nebi da se zenis ako nisi, ako nisi prvi
Tako stoje stvari decko sa Balkana samo klima glavom samo klima glavom kako kaze, kako kaze mama
Ref. 2x | |
| Íàñëîâ: Re: Najlepši tekstovi Sat May 17, 2008 1:42 pm | |
| Luna
Oko moje plavo
I niko nije tako lepo, niko kao ti i niko nije znao tako lepo lagati mnogo puta lagao si, milion il' dva ko ce znati, il' sam luda il' sam blesava
Ref. 2x Oko moje plavo ti si meni sve zagrli me nezno i vodi bilo gde
I niko nije znao tvoje slabe tackice i niko nije znao tvoje lude bubice mnogo puta lagao si, milion il' dva ko ce znati, il' sam luda il' sam blesava
Ref. | |
| | | Sponsored content
| Íàñëîâ: Re: Najlepši tekstovi | |
| |
| | | | Najlepši tekstovi | |
|
| Permissions in this forum: | Íå ìîæåòå îäãîâîðèòè íà òåìå ó îâîì ôîðóìó
| |
| |
| |
|