RADMILA MANOJLOVIC

Dobrodosli na najveci srpski forum Radmile Manojlovic
 
HomeFAQ/

Share
 

 Paris Hilton

Go down 
Admin
Admin


: 544
Registration date : 22.11.2007

Paris Hilton Empty
: Paris Hilton   Paris Hilton EmptyThu Apr 03, 2008 11:42 am

Paris Vitni Hilton (eng. Paris Whitney Hilton), (rođena 17. februara 1981. godine) je naslednica lanca hotela Hilton, kao i porodičnog bogatstva u nekretninama i investicijama. Bavi se i manekenstvom i glumom.

Rođena je u Njujorku kao najstarije dete Ričarda Hiltona i Keti Ričards. Ima mlađu sestru Niki, kao i dva mlađa brata, Barona Hiltona Trećeg i Konrada Hiltona.

Hiltonova je po majčinoj liniji nećakinja dve holivudske zvezde iz 70-tih godina, Kim Ričards i Kajl Ričards. Preko bračnih veza u srodstvu je sa a a Gabor (mađarskom glumica koji je bila u braku sa Konradom Hiltonom, pradedom Paris Hilton) kao i sa glumicom Elizabet Tejlor (glumičin prvi mu, Konrad Nikolson Hilton Mlađi, bio je prastric Paris Hilton).

Kada je Konrad Hilton preminuo 1979. godine, svojim naslednicima nije ostavio nita. Baron Hilton je pokrenuo parnicu i dobio je 1988. godine. Prema magazinu Forbs iz 2005, bogatstvo Barona Hiltona procenjuje se na oko 1.000.000.000 dolara, a procenjuje se da će Paris Hilton naslediti oko 50.000.000 dolara.

Hiltonova je promenila nekoliko domova kao dete, od Voldorf-Astorijal hotela u Njujorku, do Beverli Hilsa i Hamptona. Trenutno njeni roditelji poseduju 30 miliona dolara vrednu vilu u Bel Eru, imanje od 12 miliona dolara u Hamptonu, kao i 10 miliona dolara vrednu kuću u holivudskim brdima gde njena sestra i ona često odsedaju i odakle izlaze u provode po klubovima Los Anđelesa.

Posle zavrene gimnazije u Njujorku, iz koje se ispisala pa tek kasnije maturirala, Paris Hilton nije nastavila kolovanje.

Jedna noć u Parizu, DVD omotHilton je snimila kratki pornografski film sa tadanjim dečkom Rikom Solomonom koji je objavljen na internetu neposredno pred emitovanje Jednostavnog ivota (The Simple Life), napravivi senzaciju u medijima. 9. juna 2004. Rik Solomon objavio je i DVD pod nazivom Jedna noć u Parizu. Paris Hilton je prvo tuila Solomona, ali je nagodbom tuba povučena, a Hiltonova je dobila 400.000 dolara i pravo na procenat od zarade filma, a sav novac je dala u dobrotvorne svrhe.

Od 2002. pa do početka 2003. bila je verena sa Dejsonom oom (Jason Shaw), modelom kuće Tomi Hilfiger, a 9. maja 2005. objavila je zaruke sa Parisom Lacisom, grčkim bogataem. Ali, 1. oktobra iste godine, objavila je da su zaruke raskinute. Ubrzo posle toga počela je izlaziti sa Stavrosem Nijarhosom Trećim, izdankom loze grčkih brodovlasnika, ali je 2. maja 2006. publicist Eliot Minc objavio da je par raskinuo.
   Go down
  http://rada.forumsc.net
 
Paris Hilton
   
1 of 1

Permissions in this forum:
RADMILA MANOJLOVIC :: WORLD MUSIC-